Mengenai Kami
G&M adalah kilang memproses makanan kelapa, terutama menyajikan santan segar dan beku serta sutera kelapa. Semua dihasilkan secara semula jadi tanpa bahan tambahan tiruan. Kilang G&M kami terletak di Telok Anson Hutan Melintang, Perak.

Pengeluaran dalaman santan asli dari kilang dikelaskan sebagai santan segar dan beku. Visi utama kami adalah menjadi jenama produk kelapa yang terkenal di seluruh dunia. Pada asalnya, kami hanya mempunyai satu kabin, setelah 15 tahun berjuang, syarikat ini secara beransur-ansur menjadi cara mekanikal untuk menghasilkan kilang pulut kelapa.

Kilang pemprosesan kelapa di G&M pada asalnya terletak di Sg. Besar, Selangor. Pada bulan Mei 2019, kami bercadang untuk  berpindah ke Teluk Intan, Hutan Melintang, Perak. Syarikat ini sangat percaya bahawa jalan menuju kejayaan bergantung pada kredit dan produk berkualiti tinggi. Oleh itu, santan yang kita hasilkan bebas daripada bahan tambahan. Dari tahun 2001 hingga 2007, produk kami dijual terus kepada pengguna dan kini dijual secara borong ke pasar raya. Dengan barisan pengeluaran yang mencukupi, kami tidak menghadapi masalah kelebihan bekalan.
 
Switch To Desktop Version